Zoveel te vertellen!

Och jeejtje! Waar moet ik toch beginnen. Laat ik het feit dat mijn laatste blogpost online kwam op 2 augustus maar even overslaan! Lieve help, dat is lang geleden. Maar goed zoals de titel al beschrijft wij moeten echt even bijpraten, want er is in de tussentijd best wel veel gebeurd en ik heb zeker niet stil gezeten.

Laat ik maar beginnen met dat ik nogal een drukke periode achter de rug heb. Het eerste blok is voorbij en ik volgde afgelopen blok vier vakken, niet iets wat ik iedereen direct zou aanraden! Maar het was nodig dat ik een vak extra zou gaan volgen en helaas zijn de leukste vakken altijd in het eerste blok. Ik was er maar druk mee kan ik je vertellen. Tijdens de tentamenperiode had ik drie pittige tentamens en een deadline voor een essay, ik ben voor het eerst tijdens een tentamenperiode bezig geweest tot de laatste dag en de laatste uren! Phfoe wat was ik zondagavond laat blij dat het voorbij was en dat mijn essay was ingeleverd. Inmiddels heb ik al wat goede berichten gekregen twee tentamens heb ik gehaald, voor één tentamen wacht ik nog op de uitslag en het cijfer van het essay duurt nog wel 100 jaar voordat ik deze krijg.

Maar studeren is niet het enige wat afgelopen blok mijn aandacht trok. Pieter en ik hebben afgelopen maanden een drukke zoektocht gehad naar een woning! Ja je leest het goed we waren op huizenjacht. Na een gesprek met een financieel adviseur bleek dat een woning kopen voor ons op dit moment geen gekke optie was. Nou jeejtje wat komt daar toch veel bij kijken. Makelaars bellen, woningen bezichtigen, open huizen dag, wikken en wegen over wat je wel en niet wil en vaak teleurgesteld worden, omdat de woning waarover je belt alweer was verkocht. Nou kleine tromgeroffel, we hebben een woning gevonden!! Maar HA dan ben je er nog niet. Dan begint het eigenlijk pas, want dan komt het proces het regelen van de hypotheek -wat een stress jongens!- Maar vorige week maandag kregen we heel goed nieuws, onze hypotheek is akkoord! HOERAAA, we gaan verhuizen.  Op 1 december zitten we bij de notaris en krijgen we de sleutel van onze woning, spannend! Dat betekent dat er nog weer een drukke periode aan gaat komen met verhuizen en klussen, maar wat heb ik daar zin in!

Goed, tijd om dit kletsverhaal af te gaan sluiten. Toch nog even over het bloggen gesproken, I like to keep things casual. Soms zal er iets online komen soms niet, ligt eraan hoeveel ik te vertellen heb en hoeveel mijn grote vriend ‘tijd’ het gunt om een blogpost te schrijven. Natuurlijk kan je altijd op de hoogte blijven via social media of per e-mail.

Liefs, Moniek.

If you like this post, you might also enjoy...

Let's talk!

11 Reacties

 • Eva | dec 5 , 2016 - 22:42

  Gefeliciteerd met jullie woning! Heel gaaf en wat een mooie tijd!
  En gewoon bloggen wanneer je zin en tijd hebt hoor 🙂

  Reageren
 • Wanderhabit - Roos | nov 21 , 2016 - 13:28

  Ah wat leuk, gefeliciteerd! Ik kan me helemaal voorstellen dat het een hoop stress met zich meebrengt als ik het zo lees. En trouwens.. Ik vind het erg goed dat je alleen wat plaatst als je daar tijd/zin in hebt, bloggen moet wel leuk blijven toch?

  Reageren
 • Inge | nov 21 , 2016 - 11:15

  Oh wauw wat spannend! Super leuk zeg, geniet ervan! Logisch dat het bloggen dan even ondergeschikt wordt. 🙂

  Reageren
 • levelieze | nov 21 , 2016 - 10:51

  Waw, duidelijk druk gehad. Proficiat met jullie huis!
  Wat ik me nu afvraag, op de Nederlandse blogs die ik lees zie ik vaker koppels die samenwonen en zelfs al samen kopen terwijl ze nog aan het studeren zijn. Gebeurt dat vaak in Nederland? Hier immers niet, de meesten wachten tot ze zijn afgestudeerd en vaak gaat men dan eerst huren voor er gekocht wordt.

  Reageren
  • Moniek | nov 21 , 2016 - 11:10

   Dankjewel! 🙂 Wij wonen al een poos samen in een huurhuis. Ik ben zelf nog wel aan het studeren, maar mijn vriend is al aan het werk en afgestudeerd. Daarmee heb ik geluk dat we deze stap kunnen nemen, want huren is echt ontzettend duur. Als we beide nog zouden studeren hadden we dit ook niet kunnen doen samen.

   Reageren
 • Melle | nov 21 , 2016 - 10:42

  OMG je hebt gewoon een huis gekocht. HOERA HOERA! Wat geweldig en wat een grote mensen beslissing. WOOHOO! Ik vind het nog wat te spannend allemaal 😉

  Reageren
  • Moniek | nov 21 , 2016 - 11:06

   JAA! Echt een hele grote mensen beslissing! :o! Ik vind het ook superrr spannend allemaal, maar denk wel dat het gelukkig een hele goede -en zoals het bij een grote mensen beslissing hoort- ‘verstandige’ beslissing is! 🙂

   Reageren
 • Stella | nov 21 , 2016 - 09:51

  Oooooh joepieeeee, gefeliciteerd! Wat een mega leuk nieuws! Kan me wel goed voorstellen dat dat een hoop stress heeft opgeleverd. En dat naast al die tentamens ook nog, oef! Petje af hoor – vind het echt knap dat je ‘nog leeft’ hihi (: (niet letterlijk natuurlijk). Nogmaals gefeli en veel liefs!

  Reageren
  • Moniek | nov 21 , 2016 - 11:03

   Hahaha ja ben zelf stiekem ook best blij dat ik nog leef haha! Heel erg bedankt!

   Reageren
 • BySilke | nov 21 , 2016 - 09:44

  Ooh, proficiat met jullie huis hoor! M’n vriend en ik zijn momenteel ook druk bezig met het uitkijken tot we in ons appartement trekken, er komt inderdaad een hooooop meer kijken dan verwacht! Heel veel succes 🙂

  Reageren
  • Moniek | nov 21 , 2016 - 11:03

   AAh wat ook leuk zeg! 🙂 Jij ook heel veel succes!

   Reageren