Update: Samenwonen, studie, bloggen

De afgelopen tijd is echt heel snel voorbij gegaan. Mijn vriend en ik besloten dat toen wij terug kwamen uit Istanbul op zoek zouden gaan naar een appartement. Een zoektocht met onze wensen en eisen was best lastig met de nodige teleurstellingen. Gelukkig kan ik goed nieuws vertellen, want we iets hebben gevonden! We hebben een prachtig appartement gevonden midden in het centrum van Groningen!

Ondanks dat we pas anderhalf jaar een relatie hebben voelt het alsof we elkaar al heel lang kennen en dat we er echt aan toe zijn om deze stap samen te nemen. De irritaties die we hebben gekregen in ons studentenhuis dat de keuken bijvoorbeeld vol staat met afwas die niet van jou is, of dat er iemand laat nog geluid maakt terwijl jij wilt slapen of juist ’s ochtends vroeg. Daarnaast waren wij inmiddels elke dag bij elkaar bij mij of bij hem. Het is nu fijn dat we straks samen thuis kunnen komen in wat beide ons huis is.

Er staat dus weer een drukke tijd op mij te wachten met het verhuizen van twee studentenkamers en het uitzoeken van spullen, want we hebben natuurlijk veel spullen dubbel. Daarnaast is het binnenkort weer tijd voor tentamens, omdat het studiejaar er alweer bijna opzit. Voor dit blok volg ik gelukkig maar 1 vak en moet er nog even heel goed mee bezig (ik vertoon te veel studieontwijkend gedrag op Pinterest denk ik). Het einde van het studie jaar betekent ook dat mijn bestuursjaar er bijna op zit en aan het einde van het jaar wordt het toch altijd weer even druk met het inwerken van een nieuw bestuur.

Genoeg te doen voor mij komende tijd maar hoe zit het dan met bloggen? De afgelopen tijd ben ik er al niet zo actief mee bezig, omdat mijn offline leven op het moment al veel tijd van mij vraagt. En soms heb ik zo’n periode dat ik het bloggerswereldje even helemaal zat ben. Ik vind het schrijven, het fotograferen en het bezig zijn met bedenken wat ik zal plaatsen echt helemaal geweldig, ondanks de tijd die het mij soms kost, of de irritatie die je krijgt als je foto’s niet geworden zijn wat je er van verwacht had. Maar toch wil je soms als kleine blogger je nog wel eens gaan vergelijken met een blog die net is begonnen en toch sneller groeit dan jij, waar ik persoonlijk nog wel eens onzeker over wil worden. Er zijn ook zoveel blogs op het moment, dat je wel wilt uitblinken maar dat het haast onmogelijk is. Nee, ik ben heus niet van plan mijn blog offline te gooien, want ik ben er veel te trots op en ik zal ook zeker blijven posten! Maar af en toe heb je een dipje en dan is het gewoon wat minder.

De komende tijd zal ik jullie natuurlijk up-to-date houden over ons huisje en de inrichting daarvan! Bereid je voor op een overdosis aan interieurinspiratie.

Foto: Bron

If you like this post, you might also enjoy...

Let's talk!

1 reactie

  • Andrea | mei 24 , 2015 - 08:51

    Gefeliciteerd en veel plezier met het inrichten!

    Reageren