Hoeraa! Ik heb vakantie!

Vrijdag was het zover! Mijn vakantie was begonnen. Ik hoefde vrijdag alleen nog maar een verslag in te leveren en toen was ik klaar! Ik kon eindelijk op mijn luie gat zitten, zonder mij schuldig te voelen dat ik nog iets moest doen. Nee ik hoef nu niks meer tot september! Ik dacht dat is een persoonlijke update waard!

Afstuderen.

Moniek wanneer studeer je af, want je bent nu toch klaar met je 3e jaar van je bachelor? Jaa dat klopt, maar ik plak er nog een jaartje achteraan. Het is mij niet gelukt om alle vakken binnen 3 jaar te halen. Ik heb namelijk nog een bestuursjaar tussendoor gedaan en heb wat gedoe gehad met vrije ruimte en minor vakken (Grrr). Dus volgend studiejaar staat ook in het teken van het volgen van vakken buiten mijn eigen opleiding, want de vakken binnen mijn opleiding heb ik bijna allemaal al gehaald! Dan hoop ik echt dat ik volgend jaar met mijn bull in mijn handen op de trap van ons mooie academiegebouw mag staan.

Lustrum.

Ik noemde net al dat ik een bestuursjaar heb gedaan. Dat heb ik gedaan bij de mooiste studievereniging van Groningen (Ja, guys ik weet dat jullie dit ook lezen) ASCI! En deze prachtige vereniging bestaat nu net 5 jaar! Dat moest natuurlijk gevierd worden en dat hebben we geheel in stijl (met een emoij thema!) ย gedaan in een week vol aan leuke activiteiten. We hebben feest gevierd, leuke bedrijven bezocht zoals een hackathon bij IBM(!), veel pizza gegeten, een cantus gehouden, en ja, heel veel bier gedronken. Het was een hele leuke en geslaagde week! Helaas voelde ik mij vrijdag niet meer zo Fris&Fruitig(lees:brak) om een fris het weekend in te typen. Ik ben gelukkig weer volledig hersteld, dus die vakantie kan nu wel beginnen!

Vakantieplannen.

Hier kan ik redelijk kort over zijn, we hebben nog geen vakantieplannen. Nou ja, op het gebied van we hebben nog niks geboekt om weg te gaan. In april zijn we al naar Berlijn geweest en we zijn ook totaal nog niet bezig geweest met weggaan. Misschien wordt het nog iets van een last-minute naar een waddeneiland even relaxen of toch richting de zon als deze hier in Nederland niet meer gaat schijnen. Wel is mijn plan om lekker te gaan relaxen. Ik heb een hele stapel boeken gekocht en ik vermaak mij wel de komende tijd op deze stoel die je hierboven ziet. Daarnaast word ik deze vakantie ook tante! Dat is ook echt iets heel erg leuks om naar uit te kijken!

Zo genoeg gekletst! Ik heb jullie weer een beetje bijgepraat. Wat gaan jullie allemaal doen deze vakantie?

If you like this post, you might also enjoy...

Let's talk!

17 Reacties

 • Hannah || Basiliadou | jul 1 , 2016 - 16:54

  Tof he, nu het twee maanden vakantie is ๐Ÿ™‚ ! Vanwaar komt deze super leuke koffietas vandaan, van op de foto? ๐Ÿ™‚

  Reageren
 • Rachel Kromdijk | jun 27 , 2016 - 15:09

  Wat heerlijk nu flink genieten ik moet ook nog mijn vakantie boeken, zit momenteel ook op tui.nl te kijken, ik denk spanje of griekenland

  Reageren
  • Moniek | jun 28 , 2016 - 11:58

   Jaa ik zit soms ook echt op die sites te kijken! Heerlijk! Geniet er lekker van!

   Reageren
 • thebeautyblognl | jun 27 , 2016 - 11:42

  Hele leuke foto! En geniet van je vakantie! <3 xx

  Reageren
 • evelien | jun 27 , 2016 - 10:02

  lekker genieten van je vakantie! En nederland kan zeker ook heel mooi zijn, ik ben zelf vorig jaar op vakantie gegaan naar Zeeland en vond dat ook zo leuk! Dit jaar ga ik 10 daagjes naar Corfu. <3 Geniet van je vakantie!

  Liefs, Evelien

  Reageren
  • Moniek | jun 28 , 2016 - 11:55

   Aaah stiekem best een beetje jaloers! Heb je nog ruimte in de koffer? Haha geniet er lekker van!

   Reageren
 • Melle | jun 27 , 2016 - 09:36

  Dat gevoel van alles afgerond hebben voor nu, dat is echt zรณ fijn! Ik mis dat wel eens ๐Ÿ˜‰ Echt heel fijn dat je nu vakantie hebt en wat een leuke foto trouwens! Wie weet komen er nog leuke plannen, spontane dagjes weg en vakanties zijn de beste dus in dat geval komt het vast hรฉlemaal goed! Fijne vakantie gewenst! xx

  Reageren
  • Moniek | jun 28 , 2016 - 11:55

   Jaa dat gevoel is ook echt heel erg fijn! Ik snap wel dat je dat mist. Ik wil inderdaad leuke dagjes weg en leuke dingen gaan doen, dus gaat helemaal goed komen met die vakantie!

   Reageren
 • sammie | jun 27 , 2016 - 09:32

  Heerlijk zo’n lange vakantie waarin niks moet! Geniet ervan! Leuke foto ook trouwens.

  Reageren
 • Stella | jun 27 , 2016 - 09:02

  Lekker relaxen met een goed boek is ook al vakantie, toch? I agree! En: in Nederland zijn ook veel leuke dingen te doen en leuke steden om te bezoeken. Alleen hopen dat de zon wil gaan schijnen, hihi. Ik duim met je mee! Geniet lekker van je vakantie; je hebt ‘m verdiend! Liefs!

  Reageren
  • Moniek | jun 28 , 2016 - 11:53

   Jaaazeker heerlijk! Dankjewel ๐Ÿ™‚

   Reageren
 • Roos | Soitsrose | jun 27 , 2016 - 08:12

  Wat heerlijk vakantie, ik hoef gelukkig ook nog maar 2 daagjes!

  Reageren
  • Moniek | jun 28 , 2016 - 11:53

   Hoeraa!! Bijna dus! Even doorzetten en daarna lekker genieten!

   Reageren
 • Babette | StudioBabsie | jun 27 , 2016 - 07:44

  Oh wat fijn, al vakantie, heerlijk! Leuke foto ook! En geniet van je vakantie

  Reageren
  • Moniek | jun 28 , 2016 - 11:52

   Dankjewel!! ๐Ÿ™‚ Ik hoop dat jij ook bijna lekker vakantie hebt!

   Reageren
 • Charelle | jun 27 , 2016 - 07:04

  Oh heerlijk Moniek, even helemaal niets hoeven! En dat je een jaartje extra erover doet is helemaal niet erg, ik heb het allemaal volgens het boekje gedaan maar dat is ook niet de beste keus geweest geloof ik. ๐Ÿ˜‰ (En wat cool een hackathon bij IBM!)

  Reageren
  • Moniek | jun 28 , 2016 - 11:51

   Dankjewel! Ja echt heerlijke even helemaal niets! ๐Ÿ™‚

   Reageren