Persoonlijke update: Hoe gaat het?

De vakantie is echt voorbij gevlogen, kerst is alweer geweest, ik leef inmiddels al in 2016, jeejtje wat gaat de tijd toch snel! Ik dacht dat het misschien wel leuk was om een persoonlijke update te schrijven, dus bij deze hoe gaat het met mij?

Zoals jullie wellicht hebben gemerkt ligt mijn blog een klein beetje stil, maar dat betekent niet dat ik stil heb gezeten. In tegendeel ik heb het de afgelopen maand ontzettend druk gehad. Ik heb namelijk de studieflow helemaal weer te pakken! Na mijn bestuurswissel duurde het even voordat het mij weer lukte om echt bezig te gaan met mijn studie. Inmiddels zit ik er dus weer helemaal weer lekker in en ben ik super gemotiveerd om alle vakken te halen. Ik ben dit blok ook al lekker op weg, want ik sta voor 1 vak zelfs een 10 gemiddeld! Gewoon als enige van iedereen! Het harde studeren werpt dus zeker zijn vruchten af.

Daarnaast volg ik een vak dat ik vorig jaar heb opgegeven, omdat het veel te pittig was. Ik merk dat ik de stof nu veel beter begrijp, al blijft het nog steeds erg ingewikkelde materie. Gelukkig heb ik nog tot 21 januari om heel hard te studeren, want dan heb ik het tentamen van dit vak. Spannend!

Ik heb ook een nieuwe interesse ontdekt, namelijk rechten! Ik had nooit van mijzelf verwacht dat ik rechten leuk zou vinden, maar ik ga elke keer echt met heel veel plezier naar mijn college toe. Daarom heb ik besloten mijn minor te veranderen naar een minor ICT & Recht. Ik ben heel erg blij met deze keuze en dat dit überhaupt nog mogelijk is, want sindsdien ben ik weer een stukje gemotiveerder om mijn bachelor te halen.

Hoe gaat het verder? Het gaat echt heel erg goed met mij, de vakantie heeft mij ook erg goed gedaan. Voor de vakantie was ik een beetje grieperig en ziekjes en een beetje oververmoeid. Ik voel me weer helemaal uitgerust en heb een heerlijke vakantie gehad. Er mag van mij best nog wel een weekje bij. Helaas is dat niet het geval en begint morgen het gewone leven weer.

Gelukkig staat er volgend weekend alweer iets heel leuks op de planning, wat ook nog een kleine mini vakantie is. We gaan met de hele familie naar Texel! Heerlijk even uitwaaien aan het strand en even weg zijn van huis. Ik heb er heel erg veel zin in!

Hoe gaat het met jullie allemaal?

If you like this post, you might also enjoy...

Let's talk!

7 Reacties

 • Suzanne | jan 9 , 2016 - 11:59

  Wat fijn dat het zo goed gaat op school! Een 10 gemiddeld, dat is super! Ga zo door.

  Reageren
 • Moniek | jan 3 , 2016 - 23:52

  Fijn dat het zo goed met je gaat en ook leuk dat je opleiding je zo bevalt! Dat is zo fijn, word je veel gemotiveerder van, dat ervaar ik nu ook, nu ik een studie doe die echt bij me past.

  Reageren
 • Charelle | jan 3 , 2016 - 22:52

  Oh wat super fijn dat het zo goed met je gaat en je weer gemotiveerd aan de studie bent! Dat is een goed begin van het nieuwe jaar! Veel plezier op Texel morgen!

  Reageren
 • evelien | jan 3 , 2016 - 22:30

  Ah wat goed dat je de studieflow helemaal hebt te pakken! En wauw een 10 gemiddeld, echt super goed! Heel erg knap. <3

  Liefs! Evelien

  Reageren
 • Suze | jan 3 , 2016 - 16:24

  Wat fijn dat het zo goed met je gaat en ook met school! Super. Wat leuk dat je naar Texel gaat, alvast heeeel veeel plezier 🙂 X

  Reageren
 • Dina | jan 3 , 2016 - 15:30

  Wat fijn dat het zo lekker gaat op school! Mijn vriend studeert rechten en had in het eerste jaar van zijn bachelor een vak dat op jouw minor lijkt. Ik vond het zo leuk, dat ik meeging naar de colleges. :’)

  Reageren
 • Kirsten | jan 3 , 2016 - 14:48

  Klinkt goed Moniek! En wow, een 10 gemiddeld!! Super goed, je mag zeker trots zijn op jezelf! En wat fijn dat je recht zo leuk vind. Succes met het studeren voor dat lastige vak..
  Hier gaat ook alles goed! Heb weer flink bij kunnen slapen, wat ik echt nodig had, en weer lekker gesport. Tot snel!

  Reageren