Naar de kapper geweest!

Op een gegeven moment bereik je het punt dat je er helemaal klaar mee bent! Nou, dat had ik dus met mijn haar. Het zat niet meer, het wou niet meer, het zag er slordig uit. Toen ik ook maar een beetje minder ziek begon te worden gelijk een afspraak gemaakt met de kapper. Ik ben er echt super blij mee. Alle laagjes zijn uit mijn haar geknipt en heb alles op ÊÊn lengte tot op de schouder.

Bobline

Ik voel mij gelukkig al stukken beter! Moet nog wel een beetje rustig aan doen, maar ik kan tenminste weer dingen doen. Ik ben zo blij dat ik weer lekker kan bloggen en fotograferen. Helaas loop ik nu wel wat achter met mijn studie en moet ik deze week even alles weer bijwerken. Ik heb trouwens echt heel veel zin in de lente! Ik merk nu al dat het veel later donker wordt en dat ik in de ochtend wakker word van zonlicht wat mijn slaapkamer in schijnt! Maar brr.. helaas is het nog wel erg koud buiten en het sneeuwde zelfs vandaag.

Hebben jullie ook zoveel zin in het voorjaar?

If you like this post, you might also enjoy...

Let's talk!

12 Reacties

 • Bertine | mrt 9 , 2015 - 15:39

  wauw wat heb je mooi haar! ik ben mijn haar aan het laten groeien, ik wil ongeveer dit resultaat straks!

  Reageren
 • Swaen | mrt 5 , 2015 - 01:21

  Dit staat mooi! Lekker fris 🙂

  Reageren
 • Tessa | Blognroller | mrt 4 , 2015 - 22:11

  Wat een heerlijk (lente)kapsel, staat je heel leuk!

  Reageren
 • Kim | mrt 4 , 2015 - 15:41

  Staat je goed Monique!

  Reageren
 • Celeste | mrt 4 , 2015 - 11:05

  Het kapsel staat je echt onwijs leuk! Lekker fris en stoer, maar toch ook mooi vrouwelijk! 😉

  Reageren
 • rachel | mrt 3 , 2015 - 22:26

  staat je erg goed heel mooi gedaan!

  Reageren
 • Dina | mrt 3 , 2015 - 18:42

  Wat staat dit je mooi zeg! Het lijkt mij ook leuk om eens een ander kapsel te nemen, maar met krullen is er eigenlijk zo weinig variatie vind ik. 😛

  Reageren
  • Moniek | mrt 3 , 2015 - 19:21

   Dankjewel! Ik vind jou krullen echt prachtig!

   Reageren
 • Kimberley | mrt 3 , 2015 - 18:34

  Wat staat dit kapsel je leuk! Echt een leuk lentekapsel.

  Reageren
 • Delphine | mrt 3 , 2015 - 18:24

  Het is een leuk lentekapsel en het staat je wel! De lente is inderdaad iets om blij van te worden!

  Reageren