Druk bezig in ons nieuwe ‘thuis’!

Tijd voor een kleine huis update. Vorige week donderdag was het namelijk zover, wij werden huiseigenaren! Super raar en vreemd dat dit huis nu gewoon van ons is, maar wel echt een ontzettend fijne gedachte.

Het voelde ook super volwassen om bij een notaris te zitten en je handtekening te moeten zetten voor het huis. De woning voelt nu al zoooo fijn! We zijn hier direct al gaan slapen op een luchtbed, omdat we ook echt veel te excited waren. Daarnaast is het gewoon praktischer zo hoefden we dit weekend niet telkens op en neer tussen twee woningen.

We zijn vrijdag meteen begonnen met klussen, want er moest nog wel wat aan de woning gebeuren. Zo zijn we eerst begonnen met het behang van de muren afhalen. Wat een werk! De woonkamer en de hal zijn inmiddels al vrij van behang. We hebben geluk dat het nog behoorlijk makkelijk gaat, we hebben hierdoor geen stomer hoeven huren. We zijn nu bezig om ook de kleine mini behangstukjes van de muur af te schuren en dan kunnen we dit weekend hopelijk de gaten in de woonkamer gaan vullen. Zoals je hierboven kunt zien zitten er een paar grote gaten in de muur. (Ik vind dit gat trouwens echt op een olifant lijken of ben ik de enige met deze fantasie?) Hierna willen we de muren gewoon witten.

 

We blijven de komende tijd nog wel even bezig in dit huis. We willen alle kozijnen binnen nog een keer verven, ze zijn nu een beetje gelig wit en ik wil ze graag weer lekker fris. Daarnaast gaan we ergens volgend jaar een nieuwe keuken in de woning plaatsen en misschien ook de tussenmuur (tussen de woonkamer & keuken) eruit halen. Nog heel wat op de planning dus! Ik denk dat dat met een ‘eigen’ huis altijd wel blijft het zal dan nooit echt af worden.

Liefs, Moniek

If you like this post, you might also enjoy...

Let's talk!

3 Reacties

 • Linda | dec 12 , 2016 - 22:28

  Super leuk! Veel succes met de verbouwing en veel woonplezier alvast! En ja ik zie ook een olifant haha!

  Reageren
 • Stella | dec 9 , 2016 - 11:29

  Je bent zeker niet de enige met die fantasie, want voordat ik jouw stukje las dacht ik het ook al, hihi. Bijna jammer om op te vullen (: Fijn dat het behang er vrij makkelijk af ging; dat stomen is geloof ik echt zo;n gedoe! Succes en veel plezier met het klussen aan JULLIE huis! Liefs!

  Reageren
 • Notesofhappiness | dec 9 , 2016 - 09:22

  Wat leuk! Heel veel plezier in je nieuwe huis.

  Reageren