Mijn goede voornemens voor 2016!

Lieve lieve allerliefste lezers en lezeressen, ik wil jullie alvast een hele fijne jaarwisseling wensen en een heel erg mooi en gelukkig 2016! Goede voornemens daar deed ik vroeger nooit aan. Je kan toch op elk moment in je leven een goed voornemen hebben? Ik merk dat ik dit jaar wel een paar goede voornemens heb. Ondanks het grote cliché is het toch wel leuk om te denken aan het nieuwe jaar en een nieuwe start. Ik heb goed bij mijzelf nagedacht over de dingen die mij gelukkig maken en over dingen die ik heel graag zou willen bereiken. Ik heb niet veel voornemens, maar wel een paar voor mij hele belangrijke.

Alle geplande studiepunten binnenhalen

Pft, het is mij wat. Ik heb voor de zoveelste keer mijn minor veranderd. Gelukkig voelt het voor mij als een hele goede keuze en ben ik super gemotiveerd om het allemaal te halen. Ik ben al lekker op weg, maar het zou fijn zijn als ik alles zou halen en dan in de zomer van 2017 zou kunnen zeggen dat ik ben afgestudeerd!

Sportschool

Ja, ik weet het. Afvallen is het voornemen dat iedereen zich voorneemt voor het nieuwe jaar. Ik hoef niet af te vallen, alleen wil ik wel weer de binnenkant van mijn sportschool wat meer bekijken. Ik heb een abonnement bij de sportschool en ik vind het zo ontzettend zonde dat ik daar de laatste tijd amper ben geweest, zonde voor mijn lichaam en zonde omdat ik er wel geld voor betaal. Ik zag dat ze best een aantal leuke groepslessen hebben, dus ik moet over mijn eigen onzekerheid heenstappen en eens naar zo’n groepsles gaan! Just do it!

Het vinden van de juiste balans met mijn blog

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt is het aardig rustig op mijn blog. Ik zit namelijk nogal in een soort van strijd met mijzelf, wat ik wil, welke kant ik op wil en hoe ik het wil. MoniekLeonie.nl is echt mijn persoonlijke lifeblog, maar die zijn er op dit moment al zoveel. Ik ben heel erg aan het nadenken over hoe ik Moniekleonie.nl wil inrichten en welke kant ik er precies mee op wil. Wat ik wel heb gemerkt in de tijd dat ik al blog is dat de commerciële kant van het bloggen mij niet zoveel aanspreekt. Ik wil gewoon back to the basics.

Ik ben heel erg benieuwd of jij eigenlijk goede voornemens hebt voor 2016? En welke zijn dat?

Liefs,

Moniek

If you like this post, you might also enjoy...

Let's talk!

6 Reacties

 • Inge | jan 2 , 2016 - 00:06

  Ik hoop van harte dat je je doelen kunt & mag verwezenlijken! Ik wens je een warm, succesvol en liefdevol 2016 toe!

  Reageren
 • Sanne | jan 1 , 2016 - 15:35

  Wat een mooie doelen! Gelukkig nieuwjaar (:

  Reageren
 • Suzanne | jan 1 , 2016 - 10:57

  Mooie doelen. Mijn belangrijkste doel is beter worden dit jaar. Gelukkig nieuwjaar!

  Reageren
 • Kirsten | dec 31 , 2015 - 21:25

  Kom dan kunnen we soms samen sporten bij TM! Mijn doel is 3-4 keer per week te gaan, voornamelijk kracht maar hier en daar een groepsles lijkt me ook leuk. 🙂

  Reageren
  • Moniek | jan 3 , 2016 - 17:29

   Jaa lijkt me super leuk om samen te sporten! 🙂

   Reageren
   • Kirsten | jan 3 , 2016 - 22:09

    Leuk!! Moeten we maar even kijken wanneer we allebei tegelijk kunnen, ik ben vanaf volgende week woensdag elke woensdag & vrijdag vrij ;).

    Reageren