Een heel erg blij lijstje!

Als je even niet zo lekker in je vel zit, dan moet je juist denken aan de dingen die juist wel goed gaan. Dingen die je blij maken! En er zijn best wel een hele boel dingen, waar ik heel erg blij van word. Als ik daaraan denk dan verschijnt er snel weer een hele grote brede glimlach op mijn gezicht.

 • Mijn blog loopt deze maand echt als een trein. Mijn bezoekersaantallen zijn voor mijn doen erg hoog en ik krijg zoveel lieve en leuke reacties op alles! Echt met elk berichtje van jullie vliegt de grijns al om mijn oren! Dankjewel!
 • Naast mijn blog is nog iets wat goed loopt, namelijk Instagram! Ik had het allemaal een beetje links laten liggen, maar heb ook besloten weer wat actiever te zijn. En guess what? Ineens een enorme stijging aan nieuwe volgers! Wat leuk, wees welkom mensen! Volg jij mij al?
 • Het gaat zo goed met mijn beide konijnen. Ze lijken het helemaal naar hun zin te hebben in het nieuwe huis! Daarnaast gaat het nog steeds goed met de gezondheid van kleine Luna! Laat de EC nooit meer terugkomen alstublieft!
 • Vandaag als jullie dit lezen heb ik afgesproken met Kirsten van lifeofkirsten.nl. Ik heb nog nooit andere bloggers ontmoet en vind het stiekem best een beetje spannend, maar wel echt ontzettend leuk! Ik hoop nog meer bloggers te kunnen ontmoeten in de toekomst!
 • Ons huisje is zo goed als af! Gisteren hebben we de Ikea stoel opgehaald die we nog zo graag wilden! YAY, eindelijk een heerlijke zitplek om lekker te lezen.
 • Over lezen gesproken ik heb twee boeken gekocht! The Rosie Project en Portret van een Vrouw. Ik ben al begonnen met Portret van een Vrouw en vind hem nu al mooi!
 • Ik heb tulpen gekocht op de markt! Ik weet dat het helemaal niet de tijd van het jaar is voor tulpen, maar het zijn zulke prachtige bloemen dat ik ze niet kon laten liggen! Dit herinnert me dat ik veel vaker bloemen moet kopen voor in huis!
 • Leuke reacties van mensen, nadat ik mijn artikel over wat ik studeer op mijn persoonlijke Facebook deelde!
 • Waarschijnlijk ben ik de enige die hier heel blij van word, maar de kerstspullen liggen in de winkels! Ik word hier zo blij van, want ik heb besloten dat ik een ‘volwassen’ kerstboom wil dit jaar! Dat betekent dat ik opzoek moet naar leuke versiering in de boom! Oh ik heb er al zoveel zin in!

Waar word jij op dit moment heel erg blij van?

If you like this post, you might also enjoy...

Let's talk!

11 Reacties

 • Rowan | feb 22 , 2016 - 19:08

  Wat een heerlijk lijstje! Leuk om stil te staan bij de mooie dingen in het leven!

  Reageren
 • Lotte | nov 7 , 2015 - 19:51

  Ik word ook bijzonder blij van kerstspulletjes, dus je bent zeker niet de enige. Ik las dat je ook konijntjes hebt, net als ik. Ik ga snel op zoek naar wat posts over hen 🙂

  Reageren
 • Eva | okt 26 , 2015 - 23:36

  Wat een fijn lijstje inderdaad! En The Rosie Project is ook echt heel, heel erg leuk 🙂

  Reageren
 • Astrid | okt 26 , 2015 - 19:47

  Vandaag was ik in de bouwmarkt en daar lagen inderdaad ook al kerstspullen. Je wordt er toch wel heel hebberig van haha. En wat ontzettend fijn dat je blog zo lekker loopt!

  Reageren
 • Simone | okt 25 , 2015 - 19:14

  Wat een leuk lijstje! Ik kan ook echt blij worden van een paar nieuwe boeken. En de kerststallen zijn altijd zo heerlijk knus en gezellig!

  Reageren
 • Kirsten | okt 25 , 2015 - 12:31

  Wat een fijn lijstje Moniek! Ik merk ook steeds meer groei in mijn blog en Instagram. Tot straks! 🙂

  Reageren
 • Fleur Sophia | okt 25 , 2015 - 12:02

  Ahw wat fijn dat het zo goed gaat met je blog en Instagram! Je hebt ook een leuke blog! Enne.. ik ben stiekem ook wel blij dat de kerstspullen in de winkels komen te liggen, hihi!

  Reageren
 • Suzanne | okt 25 , 2015 - 10:46

  Ik word er ook helemaal vrolijk van! Blijf vooral zo doorgaan, je bent op de goede weg meis

  Reageren
 • Irma | okt 25 , 2015 - 10:32

  Ik word ook helemaal blij van jouw lijstje! En he, die bezoekersaantallen verdien je ook echt, jouw blog is ÊÊn en al fijnheid!

  Reageren
 • Renske | okt 25 , 2015 - 10:13

  Haha, je bent niet de enige die blij wordt van de kerstspullen in de winkel! Hier nog zo’n blije. 😉 Het is je gegund al die nieuwe volgers en lieve reacties! Heel veel plezier vandaag met je eerste blogdate!

  Reageren
 • Femke | okt 25 , 2015 - 09:34

  Wat een leuk blij lijstje. Guess what! Ik kom er nog echter dat ik je nog helemaal niet volg op Instagram, je hebt er dus weer een nieuwe volger bij haha :-)!

  Reageren