Dingen die ik echt niet snap

Dingen die ik niet snap

Er zijn best wel een hele hoop dingen die ik gewoon absoluut niet begrijp. Van die dingen waar je gewoon niet bij kunt, waarom het leuk is, of waarom iemand anders dat wel kan! Het is soms ook best frustrerend dat ik dingen niet begrijp of kan. Benieuwd welke dingen ik totaal niet snap?

 1. Washitape: Tja, ik snap het gewoon niet
 2. Volgers kopen : Het stomme is ook nog, dat zoveel mensen erin trappen. Ik heb dan misschien maar 230 volgers op Instagram, maar het zijn stuk voor stuk echte mensen!
 3. Hardlopen: Ik wou zo dat ik dit kon begrijpen, maar na een minuut lopen heb ik er alweer genoeg van.
 4. Waarom spinnen er zo ontzettend eng uitzien: Tja, ik haat ze!
 5. Talen: Ik heb absoluut geen talenknobbel! Woordjes leren op de middelbare school vond ik een hel!
 6. Verschil tussen balayage, dip-dye, ombre: Kan iemand mij dit uitleggen?
 7. Mensen die dieren mishandelen: Hierover ga ik verder niks zeggen! Behalve dan: !@$#@!#@!
 8. Waarom gezond eten vaak duurder is dan ongezond eten:  Zoo oneerlijk!
 9. Waarom ik nooit twee gelijke sokken kan vinden! En dat er altijd meer sokken de wasmachine ingaan dan uitkomen!: Een nobelprijs asjeblieft voor de persoon die mij en ik denk nog heel veel andere mensen van het ‘sokkenprobleem’ kan afhelpen!
 10. Waarom het leuk is dat je je helemaal naar de klote drinkt…: Niemand vind je aardiger of stoerder als je dat doet!

Welke dingen snap jij niet?

If you like this post, you might also enjoy...

Let's talk!

24 Reacties

 • Wat een maand lang elke dag bloggen mij heeft gebracht! - Moniek Leonie | okt 30 , 2015 - 06:02

  […] is gegroeid is mijn Instagramaccount. Ik herinner mij nog dat ik de blogpost schreef met “Dingen die ik niet snap“. Daarin schreef ik dat ik 230 volgers had op Instagram, inmiddels ben ik de 300 gepasseerd! […]

  Reageren
 • Jolien | okt 9 , 2015 - 13:43

  Haha, heel herkenbare puntjes. Dat sokkenprobleem heb ik ook, hardlopen vind ik ook écht niet leuk en ik drink nooit alcohol. Ik kan dan ook niet zo goed om met zatte mensen. 😉 En volgers kopen kan toch nooit voldoening geven? Achja, ze doen maar!

  Reageren
 • Tess | Contoury | okt 8 , 2015 - 18:49

  Hele leuke blogpost! Hardlopen… Ja. Ik ben echt een enorme fitness-fan, maar hardlopen vind ik echt heel erg bagger.

  Reageren
 • Inge | okt 7 , 2015 - 22:14

  Ik herken de meeste punten wel. Hardlopen zou ik graag willen kunnen, maar het gaat gewoon écht niet.

  Reageren
  • Moniek | okt 8 , 2015 - 11:15

   Hahaha nee precies, ik wou ook echt dat ik het kon!

   Reageren
 • Esmée | okt 7 , 2015 - 22:00

  Ah alle puntjes zijn zo herkenbaar! Oké behalve puntje 6. En laatst heb ik toevallig washitape aangeschaft, maar dat is alleen omdat ik dat gebruik in mijn reisboekje dat ik aan het samenstellen ben. x

  Reageren
 • Anne-Sterre | okt 7 , 2015 - 20:44

  2, 7, 8 en 9 zijn voor mij ook echt grote raadsels..

  Reageren
 • Nina Simplynspecial | okt 7 , 2015 - 20:36

  Dat balayage, dip-dye gebeuren snap ik ook niet helemaal haha. Het lijkt in mijn ogen allemaal op elkaar 😉 Er zijn een hele hoop dingen die ik niet begrijp, maar natuurlijk kom ik daar nu op dit moment niet op hihi.

  Reageren
  • Moniek | okt 8 , 2015 - 11:22

   In mijn ogen ook hoor! Ik zie het verschil ook niet heel goed!

   Reageren
 • Justine | okt 7 , 2015 - 18:57

  Hahaha leuk! Sommige dingen ben ik het met je eens. Overigens ben ik wel fan van hardlopen en washi tape en snap ik het verschil tussen balayage enzo wel haha. Eigenlijk heel simpel. Ombre is een kleur overloop, balayage is eigenlijk highlights, maar dan vanaf onderen (onderkant is dus lichter dan boven) en dip dye is gewoon alsof je haar in de verf heeft gehangen. Heeft allemaal met de verftechnieken te maken enzo 😀

  Reageren
  • Moniek | okt 8 , 2015 - 11:16

   Haha heel erg bedankt voor je uitleg! Er is dus wel degelijk een verschil!

   Reageren
 • Elbrich | okt 7 , 2015 - 16:28

  Jij snapt me! Wat is er nou zo leuk aan hardlopen?

  Reageren
 • Florence | okt 7 , 2015 - 15:39

  Leuk om te lezen! Heb trouwens hetzelfde katten-bloesje!

  Reageren
 • lonneke | okt 7 , 2015 - 15:13

  Wauw, herkenbaar allemaal haha!
  Vooral dat hardlopen is echt zo waar. Ik snap het gewoon helaas niet 🙁
  Liefs Lonneke

  Reageren
  • Moniek | okt 8 , 2015 - 11:17

   Haha ja! Ik dus ook niet, al zou ik wel echt willen dat ik het wel begreep.

   Reageren
 • Rebecca | okt 7 , 2015 - 13:17

  Volgers kopen snap ik niet alleen, ik vind het ook nog eens ontzettend stom staan.
  Leuk hoor als je 14k volgers hebt, maar als je gemiddeld maar 100 likes per foto krijgt, klopt er al iets niet.
  Iedereen ziet het :’) Maar zelf zijn ze blij met de K achter het aantal. Niks voor mij!

  En inderdaad heel frustrerend dat gezond eten vaak duurder is..

  Reageren
  • Moniek | okt 8 , 2015 - 11:19

   Nee ook niks voor mij! Het staat inderdaad hartstikke stom!

   Reageren
 • Kalliopia | okt 7 , 2015 - 13:06

  Haha die ‘balayage, dip-dye, ombre’ heb ik stiekem toch even moeten opzoeken via Google. Ja, veel van de dingen die je zegt zijn zeker waar, zoals waarom ongezond eten duurder is. Achja, het is waarschijnlijk makkelijker te maken en bederft minder snel, maar toch :-).

  Reageren
 • Sophie | okt 7 , 2015 - 08:44

  Hele leuke foto en veel dingen op dit lijstje snap ik ook echt niet. Waarom is gezond eten inderdaad duurder dan ongezond? En waarom kopen mensen volgers? Dat vind ik pas écht raar, dat kan volgens mij ook helemaal niet goed voelen. De washi tape snap ik dan weer wel, je kan er inderdaad helemaal niks nuttigs mee, maar het is gewoon zo leuk om dingen mee te versieren. Oh en ik gebruik het ook om dingen op mijn muren te plakken, want je als je het eraf haalt trek je de verf er niet mee af, zoals je bij gewoon plakband wel doet!

  Reageren
  • Moniek | okt 8 , 2015 - 11:18

   Ik snap ook niet dat je jezelf dan nog normaal kan aankijken in de spiegel als je je volgers hebt gekocht.

   Reageren
 • Laura | okt 7 , 2015 - 08:34

  Haha leuk! Ik snap vooral niet waarom gezond eten duurder is dan ongezond eten en dat mensen dan blijven zeggen dat dat niet zo is!

  Reageren
 • Femke | okt 7 , 2015 - 08:07

  Haha, ik snap er aardig veel op jouw lijstje ook niet.. Laten we beginnen met washi tape, volgers kopen, waarom gezond eten duurder is dan ongezond (ik snap het wel, maar wil het niet snappen 😉 ) en dan die sokken!

  Reageren
 • Suzanne | okt 7 , 2015 - 06:37

  Leuk om te lezen en die eerste foto is echt grappig!

  Reageren