De ‘Back in Time’ Tag

Het invullen van een leuke tag kan tijdens mijn #blogtober natuurlijk niet ontbreken. Al helemaal niet als het ook nog eens een tag is die over bloggen gaat! De ‘back in time’ tag ging al een poosje geleden rond. Marlous van Lastdaysofspring.com verzon de tag. Benieuwd naar al mijn oude layouts?

1. Wat was de allereerste blog die je ooit schreef?

Dat was deze. Dit is al heel heel oud! Toen ik nog op een andere domeinnaam blogde. Hiermee ben ik toen twee jaar later mee gestopt, omdat ik geen goede camera kon betalen en het daardoor niet meer leuk vond. Nu ben ik anderhalf jaar geleden deze blog gestart! Op deze blog is dit mijn allereerste artikel.

2. Waarom begon je met bloggen?

Vroeger zat ik veel op een site genaamd Imonline.nl. Daar had je een eigen account waar je een soort van mini website kon maken. Erg leuk was dat toen. Later op de middelbare school miste ik dat heel erg en toen ben ik Littlemissmoniek.blogspot.nl begonnen. Ik heb daarop anderhalf jaar lang geblogd.

Anderhalf jaar geleden ben ik MoniekLeonie.nl gestart. Ik had eindelijk een goede camera en wou weer gaan bloggen. Ik heb een domeinnaam aangemaakt en ik ben begonnen!

3. Welke layouts heb je gehad?

Het is eigenlijk hartstikke zonde dat ik niet van al mijn layouts een screenshot heb gemaakt! Ik heb er meer gehad dan hieronder, alleen die heb ik niet meer!

Untitled-3

oude layout

niewlay

4. Wat was het allereerste perspakketje dat je mocht ontvangen?

Dat was een telefoonhoesje van gsmpunt.nl. Ik heb er een review over geschreven. Verder heb ik nog geen perspakketjes gehad.

5. Wat is je favoriete artikel van eigen hand?

Ik twijfel tussen de Pumkin Spice latte cupcakes of  de DIY kruidenpotjes. Ik vond het beide erg leuk om te doen!

6. Welke blogger is je grote voorbeeld?

Ik heb niet echt een bepaalde blogger die een voorbeeld voor mij is. Wel heb ik een aantal bloggers die ik graag volg zoals Femke en Iris, maar het is niet dat ik zoals hen wil worden. Ze hebben beide gewoon super leuke en verschillende blogs, daarnaast vind ik ze beide echt hele leuke mensen!

7. Wanneer je alles over zou mogen doen: wat zou je anders doen?

Pfoee.. wat een vraag. Ik denk dat als ik alles over mocht doen dat ik meer had willen bloggen. Mijn blog bestaat nu anderhalf jaar, maar als ik echt kijk na hoelang ik heb geblogd op mijn blog dan zou hij denk ik maar uitkomen op een halfjaar. Ik vind het af en toe wel zonde dat ik soms tussen pauzes heb gehad. In de tussentijd zijn er heel erg veel blogs weer bijgekomen en is het erg lastig om er nog weer tussen te komen.

Nu ben ik heel benieuwd hoelang jij mijn blog al volgt en welk van deze layouts jij allemaal nog herkent?

If you like this post, you might also enjoy...

Let's talk!

11 Reacties

 • sammie | okt 12 , 2015 - 13:38

  wat een leuke tag! Altijd leuk om je eerste blogje terug te lezen 🙂

  Reageren
 • Floor | okt 10 , 2015 - 23:04

  Wat een leuke tag om te lezen!

  Reageren
 • Anna | okt 10 , 2015 - 13:30

  Ha, wat leuk! Ik heb ook heel lang op ImOnline gezeten, wat een tijden :)! Echt best lang geleden alweer. Leuk om je oude lay-outs te zien. Jammer hè, vergeten zijn om overal een screenshot van te maken. Ik heb dat ook niet gedaan.

  Reageren
 • Suzanne | okt 10 , 2015 - 12:52

  Erg leuk om te lezen! Je layouts zijn er mooi geweest en hebben vrijwel ook allemaal iets met elkaar overeen.

  Reageren
 • Kim | okt 10 , 2015 - 12:51

  Wauw, imonline! Dat iang geleden. Daar had ik ook een profiel haha. En een Girlz blog! Hmm, misschien ga ik vanmiddag eens kijken of die nog bestaan 🙂

  Reageren
  • Moniek | okt 11 , 2015 - 09:49

   Hahaha ja lang geleden hé! Leuk dat jij dat ook hebt gedaan vroeger!

   Reageren
 • Sas | okt 10 , 2015 - 12:50

  Leuke tag, deze heb ik een hele tijd geleden gedaan, alleen heb ik toen al mijn oude layouts laten zien… En dat zijn er nogal wat haha. Leuk om dit te lezen!

  Reageren
 • Femke | okt 10 , 2015 - 12:49

  Leuke tag om te lezen. Ik snap dat je het jammer vindt dat je anderhalf jaar blogt waarvan misschien 6 maanden écht blogt. Maar dat komt wel goed joh, er zijn altijd veel blogs en er zullen er altijd veel komen. Als jij er maar plezier aan hebt en leuke artikelen schrijft voor ons :-)!

  Reageren
  • Moniek | okt 11 , 2015 - 09:47

   Jaa dat is natuurlijk helemaal waar!

   Reageren
 • Andrea | okt 10 , 2015 - 12:49

  Leuk om te lezen! Mooie layouts heb je gehad!

  Reageren