Dagboek | Lepeltjelepeltje, verhuisdozen en dierenarts

Het lijkt me leuk om weer eens een keertje een dagboek te delen! Erg lang niet gedaan, omdat ik vond dat mijn oude telefoon geen mooie foto’s kon maken. Daarnaast had ik het idee dat mensen het niet echt lazen. Toch lijkt het mij leuk om weer te proberen, ook voor mijzelf zodat ik echt een dagboekje kan terugkijken!

lepeltje lepeltje

Vorige week begon met heel veel lekker eten op het foodtruckfestival LepeltjeLepeltje. Oh wat heb ik mijn buikje daar goed rond gegeten! Nom nom nom…

lucht

Toen ik mijn fiets pakte zag de lucht er prachtig uit. Met die halve maan en paar verdwaalde sterren en de kleur was prachtig!

assisenten

De volgende dag had ik eindelijk wat tijd om foto’s te maken van mijn nieuwe boek. Mijn twee lieftallige assistenten hielpen natuurlijk mee! Het artikel wat ik daarover schreef kwam woensdag online. Je kan het hier teruglezen.

En al dat lekkere eten ging die avond gewoon weer lekker door. We hadden een BBQ georganiseerd als laatste activiteit en afsluiting van het studiejaar. Het was alleen super slecht weer, daarom hebben we het niet meer in het park gedaan maar bij iemand thuis. Uiteindelijk was het gelukkig droog gebleven en een hartstikke gezellige avond!

IMG_20150623_161719

Dinsdag was een minder leuke dag voor Luna en Noud, want ze moesten naar de dierenarts. Niks ernstigs alleen maar een prikje en de jaarlijkse APK keuring. Er waren in de wachtkamer alleen een paar hele grote honden die ze heel erg eng vonden. Toen we terugkwamen hebben we ze natuurlijk even extra vertroeteld!

20150623_225317

’s Avonds moest ik door naar een karaokeborrel. Deze hadden we georganiseerd met een andere studievereniging. Erg gezellig gehad en veel leuke, foute hits gezongen!

Woensdag hebben we de hele dag geklust in mijn studentenkamer. We hebben bijna alle kasten uit elkaar gehaald en heel veel dozen ingepakt. Pfoe het is me wat hoor, verhuizen. En dan te bedenken dat we mijn vriend zijn studentenkamer ook nog moeten doen.

We waren wel heel erg trots op het eindresultaat aan het einde van de dag. Boven is hoe de muur er voordat we begonnen uitzag en beneden is na. Het voelt nu zo leeg aan!

20150625_123637

Donderdag was niet zo’n fijne dag. Ik was de avond ervoor ziek geworden, mijn beste vrienden waren op dat moment mijn emmer en de wc 🙁 Dus hier mijn droevige boze gezichtje. Gelukkig kon ik aan het einde van de dag weer wat dingen eten en ging het weer wat beter met mij.

IMG_20150626_105419

Vrijdag had ik allemaal dingen gepland die ik al heel lang op mijn to-do list had staan. Daarom begon in de dag met een goede kop thee! Ik heb gelukkig mijn hele to-do list afgewerkt en heb heel veel dingen kunnen doen.

Me Time

Daarom besloot ik dat het ’s avonds wel even tijd was voor wat “me time”. Mijn vriend was de deur uit dus ik had lekker het rijk voor mij alleen!

IMG_20150627_151405

Zaterdag zouden we eigenlijk naar mijn huis om dozen in te pakken, maar mijn vriend en ik hadden zo lang gekletst ’s nachts dat we pas erg laat wakker werden. We hebben vanwege het lekkere weer in de tuin gezeten. En kijk nou wie het leuk vond dat we er waren!

IMG_20150627_160516

En wat was het heerlijk weer zeg gisteren! Helaas heb ik er niet super lang van kunnen genieten want ik moest alweer door naar mijn werk.

Vandaag gaan we wel echt weer klussen. En vanavond is mijn allerlaatste avond werken. Drukke dag dus weer, wat doen jullie vandaag?

If you like this post, you might also enjoy...

Let's talk!

15 Reacties

 • Nina Simplynspecial | jun 28 , 2015 - 21:28

  Jij ook aan het verhuizen zie ik! Ik heb nog een maandje om alles in te pakken, uit te zoeken, te verkopen, weg te gooien of te geven. Maar pff, wat een gedoe is dat zeg. Verhuizen sucks haha. Wat leuk die bunny’s <3 Zo'n foodtruckfestival lijkt me ook wel wat 🙂

  Reageren
  • Moniek | jun 29 , 2015 - 11:20

   Haha ja het is echt verschrikkelijk! Ik had ook nog 2 maand en ik dacht oooh duurt nog heel lang, maar nu is alles toch best druk!

   Reageren
 • alexa | jun 28 , 2015 - 21:08

  ziet er goed uit en dat boek van rens kroes is echt geweldig staan echt lekkere dingen in1

  Reageren
  • Moniek | jun 29 , 2015 - 11:19

   Ja echt heel veel lekkere dingen!

   Reageren
 • Irma | jun 28 , 2015 - 20:14

  Wat heb jij een onwijs fijne sfeer in je foto’s zeg! Leuk gedaan!

  Reageren
 • Kim | jun 28 , 2015 - 17:21

  Hi! Ik kwam je blog net tegen, wat leuk schrijf je! 🙂
  Ik ga je volgen. (En mijn konijntje via het beeldscherm kennis laten maken met de jouwe!)
  Liefs Kim

  Reageren
  • Moniek | jun 29 , 2015 - 11:19

   Hahah aawh! Ze zullen het vast goed met elkaar kunnen vinden!

   Reageren
 • Northflix | jun 28 , 2015 - 16:05

  Aaah! Konijntjes! Lief!
  En wat een lekker eten komt er voorbij!

  Reageren
 • Tea | jun 28 , 2015 - 13:41

  Dat eten ziet er zo lekker uit 🙂 En wat een schattige konijntjes heb je!

  Reageren
 • Femke | jun 28 , 2015 - 12:05

  Foodtruck festivals vind ik altijd erg leuk. Heerlijk eten en een gezellige sfeer :-)!

  Reageren
 • saskia | jun 28 , 2015 - 12:01

  Ooh dat foodtruckfestival lijkt me geweldig. Wij hadden een paar weken geleden eten op rolletjes, ik denk dat dit net zo iets is.

  Reageren
 • Monique | WritingMonique | jun 28 , 2015 - 09:47

  Wat een leuke foto’s! Ik zou zo graag nog een keer naar een foodtruckfestival gaan ,het klinkt zo tof haha!

  Reageren
 • Dina | jun 28 , 2015 - 08:55

  Oeh die groene thee van English Teashop vind ik altijd erg lekker. 😀 Leuk trouwens, dat LepeltjeLepeltje foodtruck festival!

  Reageren
 • Celeste | jun 28 , 2015 - 06:35

  Ziet eruit als een lekker weekje (letterlijk vanwege de food festivals haha). Wat vervelend dat je nog ziek bent geweest, maar gelukkig voelde je al snel weer wat beter!

  Reageren
  • Moniek | jun 29 , 2015 - 11:18

   Ja gelukkig knapte ik snel weer op!

   Reageren