Ask me anything – de antwoorden

Vorige week vroeg ik jullie of jullie vragen aan mij hadden, omdat ik een Ask me Anything wilde houden. Wat ontzettend veel leuke vragen heb ik van jullie allemaal gekregen! Ik was echt blij verrast! Vandaag ga ik jullie vragen beantwoorden!

Sammie: Hoe had je geheten als je een jongetje was geweest?

Als ik een jongetje was geworden dan had ik Thomas geheten! Geen gekke rare naam gelukkig!

Sammie: Wat doe je het liefst als je een uurtje over hebt?

Als ik een uurtje over heb, dan kijk ik het liefst wat filmpjes op Youtube of ik loop even lekker de stad in!

Esmée: Wat was de reden waarom je begon met bloggen?

Ik had toen ik 16 was een blog op blogspot, daarmee ben ik gestopt na een poosje omdat ik het niet meer echt leuk vond. Ik had toen nog geen goede camera en baalde elke keer van de kwaliteit, dat het toen niet meer leuk was om iets te posten. Twee jaar geleden had ik de mogelijkheid om een eigen camera te kopen en toen begon het ook weer te kriebelen om een blog te starten. Ik wilde het deze keer meteen goed aanpakken dus ik heb een domeinnaam gekocht een ben meteen gaan bloggen via WordPress!

Esmée: En wat is je favo ontbijt?

Haha dat is heel makkelijk en simpel namelijk: een boterham met een lekkere laag Nutella! YUM

Laura: Naar welk moment in je leven zou je terug willen om het nog een keer te beleven?

Pfoe, ik denk dat ik dan terug wil naar vorig jaar zomer. Mijn vriend en ik gingen naar Parijs en daar hebben we zo’n fijne tijd gehad!

Femke: Wat vind je het allerleukste om over te bloggen (en je moet kiezen, ook al vind je meerdere dingen leuk, haha)!

Het allerleukste vind ik denk ik artikelen met tips and tricks, omdat ik dan ook echt het gevoel heb dat iemand anders er wat aan heeft. Daarnaast vind ik persoonlijke artikelen ook wel heel erg leuk, maar dat is meer leuk ook voor mijzelf!

Ysanne: Ik ben wel benieuwd hoe je je vriend hebt leren kennen!

Ik heb mijn vriend leren kennen via de studievereniging. Mijn vriend en ik doen dezelfde studie. We raakten op een gegeven moment heel erg veel met elkaar aan de praat eerst via Facebook en toen op Whatsapp. Al snel merkten we dat we elkaar eigenlijk wel heel erg leuk vonden!

SDC10791

(foto van een 16-jarige Moniek!)

Ysanne:  Als je je 16-jarige jij een advies kon geven, wat zou dat dan zijn?

Dat ik misschien, ondanks dat ik niet de beste fotocamera had niet moest stoppen met bloggen! Ik ben gestopt toen ik 16 was, als ik er nu aan terugdenk is dat toch best wel zonde!

Annelies: Met wie zou jij echt nog eens graag willen samenwerken (bloggerelateerd). Dit kan een bedrijf, een merk, een persoon een andere blogger, een tijdschrift, een tv programma zijn.

Als ik kijk naar bedrijven zou ik nog wel graag een keer willen samenwerken met Hema of Ikea! Dat zijn ook wel echt bedrijven die bij mij en mijn blog passen. Daarnaast zou het super leuk zijn om een samenwerking te hebben met een programma als RTL Late Night of De Wereld Draait Door!

Lara: Wat heb je al allemaal mogen meemaken door je blog?

Eigenlijk nog helemaal niet veel! Ik heb een paar samenwerkingen gedaan en heb net mijn eerste blogdate met Kirsten gehad! Ik krijg nu pas wat meer uitnodigen voor events, wat echt super leuk is!

Fleur: Hoe zorg je ervoor dat alle foto’s op je blog in eenzelfde stijl blijven?

Dit is eigenlijk een vraagstuk waar ik zelf ook heel erg mee worstel! Ik vind persoonlijk, dat ik zelf nog niet echt een eenzelfde stijl heb met mijn foto’s. Dat komt omdat ik steeds meer dingen qua fotografie ontdek!

Suzanne: Heb je het moeilijk gevonden om te vertellen dat je een blog had tegen familie, vrienden en kennissen?

Tegenover mijn familie heb ik het nooit moeilijk gevonden om te vertellen dat ik een blog had. Gelukkig vinden ze het allemaal super leuk en zijn dat denk ik ook mijn meest trouwe volgers! Het vertellen aan vrienden heb ik meer moeite, ik heb dan ook zo lang mogelijk geprobeerd het stil te houden. Als er dan iemand achterkwam dat ik een blog heb vond ik dat ook helemaal niet leuk. Ik heb laatst voor het eerst een keer een blogpost gedeeld op mijn persoonlijke Facebook en gelukkig kwamen er alleen maar leuke reacties op! Sommige vrienden of vriendinnen begrijpen het ook helemaal niet wat ik doe, maar daar probeer ik mijn zo min mogelijk van aan te trekken!

Irma: Als je een brief mocht schrijven aan de tien jaar jongere jij, welke levenswijsheid zou daarin echt niet mogen ontbreken voor haar?

De tien jaar jongere ik is 11 jaar oud. Ik zou haar vooral willen meegeven, dat ze zich niet zo druk moet maken! En niks van iemand moet aantrekken, gewoon lekker je eigen ding doen. Laat je niet onzeker maken door andere mensen!

Zo, dit waren alle vragen, die ik van jullie heb binnengekregen! Ik vond het echt super leuk om ze allemaal te beantwoorden! Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om mijn antwoorden op jullie vragen te lezen! Wie weet doe ik over een tijdje weer zoiets! Heb je alvast weer een brandende vraag, laat dan je vraag hier achter bij de reacties!

If you like this post, you might also enjoy...

Let's talk!

16 Reacties

 • Behind the Scenes | Oktober - Moniek Leonie | jan 2 , 2016 - 14:48

  […] me Anything en wat een leuke vragen hebben jullie allemaal gesteld! Lees alle antwoorden en vragen hier […]

  Reageren
 • Rachel Kromdijk | nov 17 , 2015 - 10:56

  Die laatste vraag vond ik erg goed en wat een leuke antwoorden!

  Reageren
 • evelien | okt 29 , 2015 - 20:34

  wat een leuke vragen heb je binnen gekregen! Wat leuk dat je met je vriend naar Parijs bent geweest, dat wil ik ook zo graag <3

  Liefs! Evelien

  Reageren
 • Inge | okt 29 , 2015 - 20:04

  Wat een leuke vragen heb je gekregen zeg. En zoveel ook! Mooie antwoorden heb je gegeven, erg leuk om te lezen.

  Reageren
 • Celine | okt 29 , 2015 - 17:18

  Ik ontdekte je blog pas vandaag en vind hem ontzettend leuk en heel erg mooi. Ik ben je meteen gaan volgen. Ga zo door! 😀

  Reageren
 • sammie | okt 29 , 2015 - 15:22

  Leuk om je antwoorden te lezen en Thomas is inderdaad ook een leuke naam 🙂

  Reageren
 • Tea | okt 29 , 2015 - 12:39

  Boterham met nutella is echt het ideale ontbijt. Schattige foto van je zestienjarige jij 🙂

  Reageren
  • Moniek | okt 30 , 2015 - 21:38

   Haha ja een boterham met Nutella is echt heerlijk! Ah lief, dankjewel!

   Reageren
 • Fleur Sophia | okt 29 , 2015 - 12:25

  Wat lief dat je mijn vraag hebt beantwoord! Ik denk nu wel dat ik de oplossing weet: alle foto’s eenzelfde filter geven! Liefs!

  Reageren
 • Kim | okt 29 , 2015 - 12:16

  Leuk om te lezen!

  Reageren
 • Ysanne | okt 29 , 2015 - 11:24

  Oh wat leuk dat je er meteen een foto van je 16 jarige jij hebt bijgezet 🙂 grappig dat je al eerder hebt geblogged. Ikea en hema zijn idd leuke merken om mee samen te werken denk ik!

  Reageren
 • Suzanne | okt 29 , 2015 - 11:17

  Leuk om zo je antwoorden te lezen. Ik ken het inderdaad wat jij ook hebt met je blog en het vertellen aan vrienden.

  Reageren
 • Esmée | okt 29 , 2015 - 08:05

  Leuke vragen! En Wat leuk dat je hebt geantwoordt op mijn vragen!

  Reageren
 • Femke | okt 29 , 2015 - 07:26

  Wat een leuke vragen heb je gekregen en wat heb je deze leuk beantwoord. Ik vind het altijd leuk om meer over iemand te weten te komen achter deze blog, dat is vandaag weer gelukt :-)!

  Reageren